Bio med Wilma

Min helg har varit skön, som ni vet så stannade jag kvar på Storås. I fredags var jag ju ute med min nya ledsagare. Sen på kvällen åt jag tacos på andra huset, resten av kvällen bloggade jag, tittade på tv och tog det bara lugnt. 
På lördagmorgon vaknade jag tio, vilket är väldigt sent för att vara mig, och vet ni sen, sen somnade jag om och vaknade vid halv elva, helt otroligt! Men det var så skönt att få sova ut! Jag hade svårt att somna i fredagskväll, jag somnade inte förrän klockan två, så det var nog lite därför också.
Jag gick upp och tog en långfrukost och sen efter frukosten drog jag till gymmet och tog ett gött gympass. Resten av dagen tog jag det bara lugnt för på kvällen skulle jag och Wilma på bio tillsammans med en som heter Julia som jobbar på hus 12 på Storås. Det skulle bli så kul att hitta på något med Wilma.

Jag åt middag lite tidigare eftersom att spårvagnen gick halv sex. Jag hade beställt mat i lördags, en riktig lyxmåltid, det blev: potatis gratäng, fläskfile och rödvinssås, omg, det var så gott! Efter maten gick jag, Wilma och Julia till spårvagnen och tog den in till Göteborg. Sen gick vi till bion Bergakungen. Vi såg filmen After, det är en ganska så ny film, en tonårsfilm. Jag tyckte att den var bra. Efter filmen när alla hade gått ur salongen och vi skulle fixa med rullstolar och grejer så balade vi tre ur totalt, vi skrattade så vi nästan höll på att kissa på oss! Det var så roligt! :-) Vi höll på så ända till Storås. Sen när vi gick från spårvagnen till Storås så skrattade vi ännu mer, oj oj oj, nästan så att vi kissade på oss lite till! :-) De flesta gångerna skrattade de åt mig, jag var tydligen så rolig! :D Det var iallafall en jättemysig och rolig kväll!

På söndagen gick jag upp lite tidigare än i lördags, jag gick upp och tog på mig träningskläderna med en gång och stack till gymmet. Efter träningen åkte jag hem och duschade, sen åt jag en lång härlig frukost i mina myskläder. Jag älskar att träna innan frukost. Resten av dagen chillade jag bara på mitt rum, pratade med mamma, pluggade och bloggade, det var en skön söndag.

Mamma berättade en rolig sak som Elliot hade sagt tidigare under dagen mitt ute i ingenstans, jag kommer inte riktigt ihåg vad han hade sagt exakt men han hade sagt typ något så här: ”mamma, vi är inte en hel familj nu, Alice är ju inte hemma!” Alltså jag blev nästan tårögt när mamma berättade det, jag dog nästan vad sött. De orden kommer jag att leva på länge! <3 :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *