Fjärde advent Julgran

Fjärde och sista advent idag och på tisdag är det julafton! Det ska bli så mysigt! Fira jul och bara ha det gött! Julen för mig är att bara vara och umgås med de som jag älskar och med min omgivning. Vad är julen för er?

Förra veckan på tredje advent hade vi en riktig jul pysseldag hos mamma. Vi klädde granen jag, mamma och Elliot tillsammans med julmusik i bakgrunden och sen blev det pepparkaksbak, det var mysigt.

Årets gran blev jättefin tycker jag och doften av gran kan man ju bara älska! Jag älskar att klä granen, och Elliot verkade uppskatta det också.

Sen blev det pepparkaksbak i baren, Elliot tröttnade efter en stund men det var mysigt att han ville vara med, han tyckte att det var roligt så länge det vara! :-) Sen bakade jag och mamma färdigt hela degen, denna gången var det riktigt roligt att baka pepparkakor, extra roligt. Jag tyckte att det gick mycket bättre för mig detta året än vad det har gjort innan, så det var kul. När något går bra då blir det extra roligt också.

innan mamma körde mig till Storås, tog vi en eftermiddags fika i soffan bredvid granen, jag drack glögg och vi smakade på våra pepparkakor. Det var en mysig stund innan jag lämnade familjen för en vecka. Pepparkakorna blev så goda. Pepparkakor blir extra goda när man gör de själv tycker jag. Eller vad tycker ni? Har ni bakat pepparkakor i år? Eller kanske något julgodis?

Mamma brukar göra rock n rolls som julgodis, det är riktigt gott. Mari, mormor och Sisko brukar också göra något julgodis och ta med, så vi brukar ha massa godsaker efter julmaten! :)

Hoppas att ni får en fin fjärde advent och jag önskar er alla en fin julafton om ni firar jul! :-)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *