12 timmars sömn!

I måndags när jag kom hem var jag jättetrött och hade jätteont i huvudet. Jag åt mat och tog två alvedon men det gick inte över. Sen blev jag tröttare och tröttare så jag gick faktiskt och la mig tio över sju igår, och somnade innan min insomningsapp var slut, och den är 35minuter lång, helt otroligt, men det var så skönt! Jag trodde aldrig att jag skulle somna då, eller att jag skulle bli pigg när jag lagt mig ner men det läste ni ju precis att det var inga problem! :-) Men sen vaknade jag efter en timme typ, då trodde jag inte att jag skulle kunna somna om, men det tog verkligen inte lång stund innan jag gjorde det, också vaknade jag av min klocka 07:00, förstår ni att jag blev förvånad då? Men det var en skön känsla att ha sovit så gött och så länge! I tolv timmar sov jag igår natt! Jag tror att min kropp behövde det, och då ska man lyssna på den! Tänk om man kunde det lite fler gånger på vardagar, vad skönt det hade varit! Det är extra skönt att känna sig utvilad när man går till tio över fyra på tisdagar också! Men jag tänker, efter tisdagen som är vår längsta dag så kan det bara bli bättre! :) Idag är det till exempel mitt i veckan, bara två dagar kvar till fredag! Även om jag älskar skolan så längtar såklart jag också till fredag och helg.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *