Tid för botox

Nu har jag fått tid för botox äntligen, jag ska ta det redan nästa torsdag den 31 januari. Jag trodde inte att jag skulle få göra det i januari eftersom att han läkaren inte hört av sig, men nu gjorde han det, så sista januari blir det. När jag fick veta det tänkte jag…herregud det är ju redan nästa vecka – nästa torsdag! Det ska bli gött att få ordning på foten men samtidigt känns det lite pirrigt att ta botox eftersom att det var såpas längesedan jag tog det och jag kommer inte ihåg någonting från det. Plus att jag ska få lugnande en timme innan botoxen, jag har aldrig fått lugnade innan så jag vet inte hur det känns…men men det här ska nog gå lysande, bara att gå in med den positiva inställningen. Läkaren verkade toppen också när vi bestämde att jag skulle få botox, så det känns extra bra. Jag ska ju gipsas också direkt efter och jag har ju aldrig varit gipsat förut, så det känns också lite pirrigt. Sen ska jag på återbesök och gipsa om två veckor efter och det är torsdagen på sportlovet. Jag åker hem på onsdag eftermiddag nästa vecka efter skolan eftersom att det är på torsdag som jag ska ta botoxen. Jag är ju såklart hemma på fredagen också eftersom att det är onödigt att åka tillbaka till Storås och skolan för en dag och för att vi måste se hur rörlig jag är och hur mycket jag kan klara mig själv, också måste jag ta det lugnt. Så om allt funkar som det ska så åker jag tillbaka till Storås på söndagen. Jag får inte glömma att ta med Rulle hem nästa onsdag eftersom att vi vet inte hur rörig jag är efter botoxen och gipset som sagt.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *