Skuttande assistenter!

Igår var det en go start på morgonen, jag var och morgontränande innan skolan! Nattpersonalen som igår natt var Malin, hon hjälpe mig igår morse, hon bara sa ”du är helt galen!” jag tänkte ”yes…I know!” Folk i min omgivning har börjat säga det mer och mer till mig nu! :-) Jag tränade mycket ben och mage igår morse, ett effektivt pass på 45 minuter! Sen är man extra pigg på första lektionen som var matte.
Nu är jag hemma i Sandared. Jag var inte hemma förra helgen som ni flesta kanske vet, så nu är det skönt att komma hem och bli ompysslad av familjen. Jag trodde att taxi skulle hämta mig som igår då, men mamma överraskade mig i mitten av veckan genom att säga att hon skulle hämta mig, så då blev jag så glad! Det är vardagsglädje för mig bland annat! :-) Det var så härligt att krama henne igen när hon kom till Storås. Vi grejade och snackade lite i mitt rum innan vi åkte hem till grabbarna. Jag tjatade håll i huvudet på mamma på vägen hem tror jag, haha, jag har så mycket roligt att berätta!

Igår var en extra rolig dag, alla assistenter och lärare är på extra bra humör på fredagar kan man säga. De tjoar, skrattar och pratar så mycket. Det är så härligt för då blir jag på extra glatt humör, det smittar av sig! Som igår, då skrattade jag sååå mycket, det var så roligt i skolan igår! Det har det varit hela veckan i för sig! Assistenter och lärare hoppar och skuttar i korridorerna och ropar saker till varandra ibland, inte bara på fredagar, men mest då. Men jag blir så glad av det, jag skrattar så mycket åt det och det är så härligt! Jag blir på så bra humör då!

I helgen ska jag ta det lugnt för det mesta, umgås med familjen och äta gott. Idag ska vi till stan en sväng och göra några ärenden bara!
Vad har ni för er en helg som denna?

Bookmark the permalink.

One Response to Skuttande assistenter!

  1. Mormor says:

    Man blir så glad av att läsa hur bra du trivs i skolan och på Storås! Ha nu en underbar helg med dina kära här hemma♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *