Tacksam över mitt liv

Det känns nästan fortfarande overkligt att jag går i gymnasiet. Att jag blivit så stor, tiden har flugit iväg. Jag kommer liksom ihåg första dagen i förskoleklass! Mitt liv har pågått i snart 17 år, men det känns som att jag har levt längre. Så mycket jag har varit med om i mitt liv hitills, och jag är ”bara” 17 år. Jag har fått uppleva och vara med om så mycket redan, det har jag mina föräldrar och omgivning att tacka för, att jag har fått uppleva så mycket roligt redan i mitt liv och mer ska det bli! Jag tror att det är en stor del till varför jag mår så bra som jag gör idag, och det är delvis för att jag har så många fina minnen och stunder i mitt bagage. Och världens bästa omgivning. Så mycket fina minnen jag har från mitt liv hittills, från personer, platser, stunder och från mysiga och roliga upplevelser med familj, släkt och vänner, jag är så glad över att jag har så mycket fina minnen med mig i bagaget.

Jag har massor utav fina och roliga bilder och filmer i min dator från när jag var liten, och då snackar vi MASSOR! Jag är så tacksam och glad för att jag har de bilderna och titta på ibland, de får mig att må bra. Skratta åt de roliga bilderna och bli varm i hjärtat av de! De bilderna kommer jag alltid att ha med mig, vilket är så härligt! Då kommer man ihåg de där fina stunderna och upplevelserna i sitt liv som man inte vill glömma! Det är rätt roliga bilder och filmer där kan jag säga! :D
Att titta tillbaka på tiden då jag var liten är så underbart, jag hade hoppas på att jag förstod då vilken underbar tid det var och hur mycket kärlek jag fick av familj och släktingar både från pappas sida och mammas sida (som jag även får idag). Det gör jag nu och är evigt tacksam för det! Det värmer i kroppen! Alla upplevelser, massor utav skratt och kärlek jag har fått vara med om hade jag önskat att alla hade fått uppleva! (är tackan över att det fortfarande är så :-))


När jag är nere eller ledsen eller när som helst egentligen så brukar jag tänka tillbaka på mitt bagage och tänka på min fina släkt och familj och på alla de fina minerna som vi har upplevt tillsammans! Om jag har datorn i närheten brukar jag även titta på alla fina bilder! Minerna som vi upplevt och skapat tillsammans! Minnen och det förflutna kan aldrig någon ta ifrån mig, det är det som är så fint!
Jag menar förstås inte bara de fina minerna när jag var liten utan såklart också under alla mina år. Från 2002 till 2019 liksom, och allt där emellan, som är en hel del! <3

Mitt liv har bestått till de mesta delen av massor utav skratt och kärlek. Jag börjar förstå nu såhär i tonåren vilket underbart liv jag har haft hittills, och vilken fantastisk barndom jag haft med en underbar omgivning som alltid velat och vill mitt bästa! Önskar att jag fick uppleva den igen! Jag är så glad och tacksam över det! Önskar att alla kunde få uppleva det! För det har hjälp mig när jag haft det tufft, men annars också! Jag blir liksom glad när jag tänker på alla dessa fina minerna!

Nu drar jag mot nya äventyr och skapar ännu mer fina minnen! <3

Det här är några av de flertal bilder som jag har på min dator!

Bookmark the permalink.

One Response to Tacksam över mitt liv

  1. Mormor says:

    Så roligt att se alla kort! Underbara minnen! 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *