Snö & värme

I söndags när jag vaknade var det fullständigt snökaos utanför fönstret och massvis med snö på backen. Det blåste och virvlade snö i luften exakt hela dagen från att inte va någon snö alls i lördags. Men det lyste upp fint och var lite mysigt ändå. I söndags kom Kevin till mig, och vi umgicks en stund hemma hos mig. Det var jätteroligt att umgås och snacka med Kevin i söndags, vi som inte hinner göra det lika mycket nu. Sen kom Kevins föräldrar och hämtade oss för jag skulle vara med på hans pass på gymmet.

Efter ett gött svettigt träningpas kom pappa och hämtade mig för han skulle köra mig till Storås. Det var lite läskigt att vi skulle ge oss ut i snökaoset, plus att tidningar och så hade varnat för att ge sig ut. Men det gick faktiskt bättre än förväntat. Väll på Storås duschade jag och åt middag.

I måndags morgon märkte vi att det skulle vara svårt att ta sig fram med Elon i snön. Vi har något som kallas snöresor, det betyder då att vi får åka taxi till skolan om det är svårt att ta sig till skolan. Så då beställde Storåspersonalen snötaxi till mig i måndags. Men de öppnar inte förrän åtta på morgonen, och ni vet ju hur taxi är, de kommer när de kommer. Min taxi kom tio i nio, så jag fick chilla i min säng efter frukosten i måndags…och det tackar man inte nej till en måndag morgon direkt!

Måndagen gick fort som alla andra dagar brukar. Efter min sista lektion så fick jag även åka snötaxi hem. Efter middagen på Storås bjöds det på tårta på det andra huset eftersom att en elev hade fyllt 20 i fredags. Så då blev det långbord och tårta. Det blev en jättestor och god marsipantårta!

Igår, tisdags så städade jag och tvättade eftersom att jag inte är här på torsdag när det är min städdag, också ville jag att det ska vara rent och snyggt när jag kommer tillbaka på söndag. Jag åker ju hem idag eftersom att imorgon ska jag ta botox, så jag är ledig torsdag fredag. Jag skulle egentligen åka hem klockan fem idag men taxin blev ändrad till 16:15 istället och jag slutar 14:50 så det blir lite tight med tid, men som tur är har jag packat det jag kunnat packa igår! Det känns lite konstigt att åka hem mitt i veckan!

Igår fyllde Jenny jämt så då ringde jag henne på FaceTime på kvällen och grattade henne! (FaceTime är en app i mobilen där du kan se den andra personen som du pratar med, typ som Skype) Det var mysigt! Hon blev jätteglad att jag ringde, så det var kul!

Tack för ett grymt pass i söndags Kevin!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *