Dags för botox idag!

Idag är dagen, då jag ska ta botox! Det ska bli spännande men jag har varit lite smånervös hela veckan, och är ska tilläggas. Igår åkte jag taxi hem hem, alltså till Sandared. Dagen avslutade jag med ett gött svettigt gympass på gymmet, förmodligen sista riktiga passet på minst fyra veckor. Jag skulle kört bodaattack igår, kommer ni ihåg att jag körde det hela tiden förr med Kevin. Jag tycker att det är så roligt! Jag har inte kört det på jättelänge! Och nu äntligen kunde jag köra det när jag kom hem igår, men tyvärr var det bara jag och en till som hade bokat oss, så passet blev inställt, det var lite tråkigt! Men bara för det betyder det inte att man behöver stanna hemma, utan jag drog till gymmet och gymade istället. Kevin jobbade, så han hjälpte mig av och på med ytterkläderna så det var bra. Plus att det var roligt att träffa och prata med honom lite igen så där på en onsdag. Jag körde helkropp igår, armar, mage och ben! Det var riktigt gött!

Sen skulle Kevin hjälpa mig ut för mamma skulle komma och hämta mig när jag hade tränat klart. Vi ville inte riskerar att ta den snöiga och hala trappan så vi tog ute hissen. Men problemet var att när vi hade stängt dörrarna till hissen och tryckt på neråt knappen så gick det inte, hissen hade fastnat pågrund av kylan. Som tur var så var hissen uppe så vi hann inte åka ner. Men grejen var att hissdörrarna hade frusit fast så vi kom inte ut. Så där stod vi och skrattade. Sen klättrade Kevin över hissdörrarna, men jag som inte kan det stod kvar i hissen medans Kevin och en annan personal på gymmet försökte få loss hissdörrarna, men det gick inte, de satt stenhårt. Kevin försökte även att lyfta över mig över hissdörrarna, men det gick inte heller. Som tur är så finns det en liten springa mellan hisdörrarna, så Kevin försökte trycka upp dörrarna så mycket som det bara gick, det var vår ända utväg om jag skulle kunna komma ut där ifrån. Som tur är så är jag smal så jag tryckte mig ut ur dörrglipan, och jag kom ut! Det var en rolig och spännande upplevelse med Kevin så där på en onsdag efter ett gympass! :-) Sen när mamma kom tog mamma och Kevin mig i varsin arm och gick ner för trappan och ner till bilen.

Idag får jag lite sovmorgon, för mamma kommer och hämtar mig klockan halv elva här hemma, vilket ska bli skönt! Väll på sjukhuset ska vi anmäla oss, sen ska jag få elmasalva på vaden där läkaren ska ta botoxen, och sen får jag och mamma vänta i två timmar innan ingreppet sker. Då ska vi äta lite lunch i sjukhusrestaurangen och ta det lugnt. Sen direkt efter botoxen som ska ta mellan 10 till 15 minuter ska jag gipsas. Som tur är har jag världens bästa stöd med mig – min mamma, som kan hålla mig i handen om det blir jobbigt! Jag har också fått fina peppningar av Wilma och Kevin som peppar mig och säger att jag fixar det här, vilket jag är tacksam för och uppskattar! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *