Ingen botox idag!

Det blev ingen botox idag! Läkaren som skulle ha gjort ingreppet på mig har blivit sjuk! Jag blev och är så besviken, jag hade nästan sett fram emot det här om ni förstår vad jag menar! Jag vill dessutom bara få det gjort! Jag har varit pirrig och nervös över detta hela veckan också blev det inget! Men igår tyckte jag mest att det skulle bli spännande! Men jag har även sett fram emot att vara med mamma idag en hel dag. Så det här var trist! Men jag hoppas på att jag får en ny tid så snart som möjligt! Det känns lite drygt att jag har tagit ledigt nu i två dagar från skolan för att göra det här, och nu är jag bara hemma. Men samtidigt, sånt kan man inte veta, så jag får väll glatt ta ledigt igen nästa gång det blir. Jag hoppas att det blir på en torsdag då också eftersom att då har jag hela helgen på mig att känna av hur det känns och så, det var därför jag tyckte att det var så bra att det skulle bli på en torsdag den här gången. Som sagt, jag hoppas att jag får en ny tid så fort som möjligt!
Mormor skulle även kommit och hjälp mig imorgon på dagen, vilket hade varit mysigt! Men så här är livet ibland, värre saker kan hända!


Tack för alla fina kommentarer och sms som ni skickade till mig imorse, det värmer!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *