Träsmak där bak!

Mitt på att det inte blev någon botox, så fick Elliot magsjuka också. Synd att jag inte var på Storås var min spontana tanke. Oturen i oturen kan man säga. Jag har som tur att jag har både sovrum och toalett på nedervåningen, så jag har varit här nere nu sen i torsdags morse. Jag har ätit här nere, helt enkelt bott här nere. I torsdags och även igår satt jag i tv-soffan exakt hela dagen och kollade på tv och försökte fördriva tiden. Även om det är det tonåringar gör hela dagarna nu för tiden så klarar jag inte det, jag blir rastlös! Jag har sån träsmak i rumpan nu kan jag säga, trots att vi har en sån mjuk soffa. Jag hoppas verkligen inte jag eller någon annan blir smittade. Igår kväll lyxade vi med att köpa sushi, så jag och mamma satt här nere och åt sushi och grabbarna åt middag där uppe.

Det ända som jag hoppas på nu är att jag får en ny tid för botox nästa vecka! Och att det inte blir allt för långt bort. Håll tummarna tillsammans med mig!

Trevlig helg! Ta hand om er och varandra!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *