Jag kan äntligen se!

Ingen magsjuka, varken på mig eller någon annan i familjen, vilket var skönt! För ett tag sedan var jag på en synundersökning och provade ut några nya glasögon och beställde även ett par som jag fastnade lite extra för. Vi beställde de precis på dagen då jag åkte tillbaka till Storås efter jullovet, så det har tagit rätt lång tid att få de. Jag har rätt speciella glas så det brukar ta rätt långt tid, men nu var de klara äntligen. Nu får jag äntligen byta ut mina otroligt slitna och repiga glasögon. Så i lördags åkte jag och mamma in och hämtade de. Jag har ju sagt att jag inte märkt reporna i mina gamla glasögon och det har jag inte heller som tur var, men när jag fick mina nya glasögon på mig så öppnades en helt ny värld för mig framför mina ögon, då förstod jag verkligen hur repiga de andra var. Det var så härligt att kunna se ordentligt. När vi kom ut från Synsam skrek jag från Rulle ”mamma, jag kan se! Allt är så skarp!” :D Det var verkligen så, allt var så krispigt och skarp runt omkring mig! En härlig känsla att kunna se ordentligt igen!

De här glasögonen är lite tunnare i bågen än mina förra, jag valde de dels pågrund av det eftersom att jag gillar lite lättare och tunnare glasögon. Vad tycks?

Efter Synsam gick vi runt i stan lite och tittade på kläder. Jag köpte en blå hoody. Innan vi åkte hem åt jag och mamma lunch i stan. På kvällen hade vi lite familjemys med god middag och Mello som började i lördags.
Igår när jag skulle träna på eftermiddagen tog jag på mig mina gamla glasögon för jag ville inte riskera något med de nya, och oj då märkte jag verkligen hur repiga de var, jag såg jättedåligt i jämförelse med de nya.

Efter träningen kom mamma direkt och hämtade upp mig också körde vi till Storås.

Det enda jag hoppas på denna vecka är att få en ny tid för botox! Snälla håll tummarna för mig!

Bookmark the permalink.

One Response to Jag kan äntligen se!

  1. Farfar says:

    Jättesnygga glasögon👍
    Passar dej kanonbra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *