Julklappar på Storås

I söndags hade jag med mig så mycket saker, julklappar och kläder till Storås. Alla kläder fyllde upp en stor ikeakasse. Mamma körde mig tillbaka i söndags vilket var skönt när jag hade så mycket saker med mig.
Min mamma är sån att när jul och nyår är över så åker julpyntet bort direkt. Så det första hon gjorde när hon kom hit till mitt rum på Storås och såg att jag hade min tomte, min ljusstake och mina julkort kvar fick hon lite smått ironi panik och tog bort allt med en gång, haha. :-) Hon började med inget annat innan allt juligt var borta, hihi. Min lightbox som jag har i fönstret tog hon också och bytte ut till något icke juligt. Jag tänkte liksom att ”den kommer hon nog inte ta, eftersom att det tar en stund att byta ut bokstäverna på. Den kan jag ta sen” Men nej nej, den var hon på direkt också. :D Så när vi började packa upp mina saker så var julen borta i mitt rum helt enkelt, det gick fort, hihi.

Mamma var så snäll och hjälpte mig med sakerna. Hon satte upp mina nya lysande granar i mitt fönster och min vätte satte hon också upp i fönstret, det blev väldigt mysigt tycker jag. Sen hjälpte hon mig med alla kläderna och la in de i garderoben och även att lägga in alla julklapps hygienprylar i badrummet, såsom shampoo, kroppstvål, handtvål, mina nya handdukar, bodylotion osv. Hon satte vissa saker på min badrumsbyrå, det blev väldigt snyggt tycker jag. (se bild här under).

Det var mysigt att mamma stannade en stund och hjälpte mig med detta, fick vi umgås lite till! :)

Jag har inte testat alla saker ännu, bara den handtvålen som jag fick av Elliot i julklapp, den är supergod. Så det blir spännande att testa de andra sakerna. Jag tänkte ha en liten spakväll på lördag, med hårinpackning, ansiktsmask och testa en utav mina nya bodylotion, det blir nice.

En utav mina nya små handdukar
Så mysigt! <3
Min vätte passar så bra i mitt fönster
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *