Köpt en ny MacBook

Jag har köpt en helt sprillans ny MacBook Air, dessutom för mina egna pengar vilket känns extra coolt. Den är 100% min pengamässigt. Den kom i torsdags så jag fick en glad överraskning när jag kom hem i fredags. Hela kvällen satt jag och grejade med den, jag älskar att starta upp nya teknikdelar och fixa med allt.

Min förra dator fick jag sommaren då jag skulle börja sjuan, så det var ett tag sedan. Nu i slutet har det dykt upp massor av notiser hela tiden på den om att de har hittat 250 fel på min dator, virus osv, det har varit så irriterande. Dessutom har jag fullt av bilder och filmer på den så den varnar hela tiden om att skivan är full. Så nu var det skönt att köpa en ny och slippa alla notiser som ploppar upp HELA TIDEN.
Jag har inte flyttat över något från min gamla dator, för jag ville börja om på nytt helt och hållet, skönt. Alla bilder och filmer har vi ändå på hårdisken hemma.

Den här datorn är så snygg, roséguld med svarta detaljer, jag älskar det. Dessutom är denna datorn mindre än min förra vilket jag bara tycker är en fördel faktiskt, för jag tycker den är smidigare. Tangenterna är inte så höga, vilket är skönare att skriva på, styrplattan till musen är större och själva skärmen är bredare. Allt är så bra!
Det finns till och med en touch knapp på skrivbordet för att låsa upp datorn, så coolt. Ni vet sån man kan ha på mobilen. Så det har jag ställt in efter mitt finger, väldigt smidigt.

Jag älskar när allt är så nytt och fräscht!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *