16 Juli gifta 1 år /Kategorin, familjen

GRIMM_MG_0767dag var det Markos och mammas bröllopsdag och vi åkte till Sundholmen. Men först åkte vi till City Cross och köpte fika en valfri och prinsestårt. Vi köpte en fralla till Tomas för han fyllde år på våran bröllopsdag. Sen åkte vi till Sundholmen och jag kände igen mig direkt med vattnet, gräset, anexet och det stora huset. Vi skulle åka båt och grilla med Jessica och dom, men de ville det inte, så vi fik åka själva. Vi hängde frallorna på Tomas dör. ´Vi satte oss på bänkarna. Det hade vart något där igår för det stod en grill där. Fikat var gott! Sen ställde Marko upp kameran så jag kunde ta kort, för jag kan inte hålla. Jag gick och tog massor av kort på vattenet, stugan, bryggan, huset och mamma o Marko när de satt och fika. Sen när vi skulle åka ställde de sig där de gifta sig och då tog jag kort, då började ösregna. Sen blev det överasknig vi tog inte motorväggen hem. Då sa han vad är vi? Men han visste ju för vi kom till Siskos och Görans stuga. Det var  jättemysigt! Nu spöregnade och Marko cyklar!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *