18 november 2007

För sju årsen var det en söndag och jag och mamma bodde på Kyrkvärdsgränd. En kompis kommer till oss sa mamma, och det var ju Marko. Vi åt bullar och jag rullade in de i munnen och då tänkte Marko ”det här är ingen vanlig tjej!”. Sen gick vi ner till sjön. Så var det, och idag är det min och Markos dag, det sa Marko i morse och då kramade vi varandra. Det här firar vi med att Marko reser till Stockholm med sitt jobb idag, och kommer hem sent i morgon kväll, ha……..okej :-)), då får jag och mamma äta lax och titta på ”Det blir en sommar i Sverige med dig!” Hahaha :-))

Idag är det våran dag Marko, grattis, eller man kanske inte säger så, jag vet inte:-)), i alla fall det är våran dag, nu ska jag inte krångla mer :)) 18 november 2014

VI FIRAR 7 ÅR !!!!!! :-)

idag är det min och M dag

Bookmark the permalink.

3 Responses to 18 november 2007

 1. Marko Grimm says:

  Kram på dig goding. Ledsen att jag inte kunde vara hemma på vår dag!

 2. Eva says:

  Ett stooort grattis på eran dag. Visst va det tur att Marko kom till er den där söndagen! Bättre kunde det ju inte bli.
  Kram till er alla

 3. Pappa says:

  Visst går tiden fort när man har kul? :-) Grattis på er dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *