2016 inlägget

2016 är här!!!

Året 2015 har varit bäst för mig, men jag sörger år 2015 också för i världen är det så många människor som har dött och flytt för sina egna liv/hemland, det är hemskt när man tänker på det! :( Men för mig har det varit ett fantastiskt år. Jag har fått en till fin lillebror, jag har börjat högstadiet, min sommar har varit helt fantastik av minnen, bästa sommaren på länge! (Fyllt år) Jag har varit med i tidningar (BT, GT & Åretrunt), blivit intervjuad, min blogg har växt av alla fina människor som läser min blogg och kommenterar, ett stort TACK till er! Det betyder så mycket för mig! Jag har haft en jättebra höst, med massor av fina minnen där med. En fin jul.
Som sagt 2015 är varit bäst för mig, med jättefina minnen, som jag kommer minnas länge. Men, det kan inte alltid vara bra trots att det har varit det bästa året för mig så länge som jag minns, allting har en baksida. Jag har t.e.x varit på sjukhus, fått mediciner, blivit stellare, jag har fått en hjärnskakning i skolan, mina fötter och mina ben har betet sig illa med kramp på morgonen och i skolan b.l.a, (Det kan ni läsa om på min blogg, om ni inte redan har gjort det). Den medicinen jag äter nu ni vet är på både bra och dåligt, bra för att det har gjort så att jag inte får kramp längre, och kan konsertera mig i skolan :), och dåligt för att jag måste ha det för att jag inte ska få ont och ha kramp! Lite både och, där! Men det är ändå bra att det finns mediciner, tycker jag

Jag har gjort ett litet collage med bilder från 2015 (Tänkte att det skulle vara kul), mest från sommaren i det första. Men självklart har jag inte med ALLA minnen, det går ju inte, men jag har ännu mer fina och roliga minnen plus de här, Som t.e.x när vi var på Åstol, jag hittade ingen bild på det just nu, det kanske jag gör sen. Jag har både glada och inte så roliga minnen från detta året med i mina collage, som i det första är det bara glada minnen! :) Men i det andra så är det bara två som är lite tråkiga händelser, men resten är bara glada också! :)

Det här året har varit bombat av massor av roligheter, massor av skratt och framför allt mycket som har hänt, både positivt och negativt! :) Ja, det har varit ett roligt och händelserikt år som sagt! :)
Tack 2015 för detta underbara år! :)
Hoppas att 2016 blir ett minst lika bra och roligt år!

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Bookmark the permalink.

One Response to 2016 inlägget

  1. SpeLinnea says:

    Ser ut som och låter som du haft det underbart. God fortsättning till dig och din familj! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *