Mellandagarna

Jag kom på att jag har inte har bloggat någonting i mellandagarna, vet inte varför! :/ Jag har inte haft så mycket att göra! :/ Men nu ska jag berätta vad jag har gjort. Jag har egentligen inte gjort så mycket. På tisdagen så var jag och mamma på ortopeden för vi skulle fixa mina nattortoser, Maria kom ditt också, så vi pratade lite medans han värmde ut mina ortoser, det tog rätt lång tid. Sen åkte vi in till Knalleland, och jag shoppade en tröja som jag hade på nyår som sagt, innan jag klippte mig.

Vi beställde tid när vi ändå var i stan. Så hon klippte av mig topparna bara, för de var så slitna nu. Fint att vara nyårsfin på nyårsafton. Sen åkte vi hem och bakade en god kladdkaka för jag hade bestämt med Carola att hon kunde hälsa på. Så Carola och hennes hund Keyla kom, Elliot tyckte att det var jätteroligt med Keyla! Vi fikade och snackade. Det var jättetrevligt! Sen var det mörkt och höll på att bli kväll, så då  åkte Carola och Keyla hem.

På onsdagen åkte jag till pappa, det var mysigt. Sista dagen på året, 2015. Och sen vaknade jag här hos mamma på nyårsafton. Och ni vet vad jag gjorde på nyårsafton! Fredagen, första dagen på året, 2016! :D

Det var det jag gjorde i mellandagarna! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *