2018 – Året med bästa Kevin

Jag har även haft världens bästa kompis Kevin som har gjort mitt år mycket roligare med våra långpromenader och våra snack. Vi hängde mycket i somras, vi tog massor utav kvällsdopp, vilket var så härligt. Jag kommer även ihåg när vi satt en varm sommarkväll i hans växthus med godis, ljus och musik och bara satt och skrattrade och pratade jättelänge, det var så mysigt tyckte jag.
Den här sommaren har varit så varm och skön, så härligt!

Jag kommer ihåg när pappa och Jenny firade mig på en resturang i Borås. Det var en sån fin kväll, det var varmt och vi satt ute i kvällssolen. En överraskning som jag fick var att Kevin kom runt hörnet och var med och åt födelsedagsmiddag med oss. Det var en sån fin överraskning, jag blev så överraskad och glad. Det var verkligen en toppen kväll!

Kevin har verkligen gjort mitt 2018 till det bättre!

Bookmark the permalink.

One Response to 2018 – Året med bästa Kevin

  1. Mormor says:

    Så fint att ha en sådan kompis! 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *