2019: Mycket kärlek!

2019 har verkligen varit ett roligt och tacksamt år, jag tackar 2019 för alla fina och härliga minnen jag har från året. Så mycket kärlek jag har fått detta året. Jag har alltid fått det, men detta året har varit något extra. Mina nära och kära har verkligen stöttat mig, alltid velat mitt bästa, fått mig verkligen att må bra. Fått mig att skratta och le, även när livet har varit tufft. Alla runt omkring mig får mig alltid att må så bra och det är jag så glad och tacksam över. De alla är så omtänksamma och stöttande. De har verkligen fått mig att må bra detta året genom deras kramar, stöttande, släktträffar och när de har fått mig att garva så jag nästan tappar andan! :)
Jag vet inte vad jag skulle göra utan er! <3 Ni gör mig stark! <3

Alla dessa fina kommentarer på bloggen och på Facebook, det har verkligen varit så underbart att få läsa de, jag har blivit så varm i kroppen och fått tårar i ögonen. Ni vet inte vad era kommentarer gör med mig, de får mig att må bättre, bli gladare och känna mig älskad för den jag är. Speciellt när jag har mått dåligt över något och ni kommenterar fina saker, då mår jag bara bättre utav att läsa era kommentarer. Så tack så mycket, jag kommer alltid att vara tacksam! <3

Mycket kärlek 2019!

Mina brorsor har växt till sig och gjort mycket roligt 2019! De hjälper mig, kramar och pussar mig! <3 De är så gulliga! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *