2020: Året på Storås

Året på storås har varit jättebra. Även fast vi inte har kunnat åka ut och hitta på saker tillsammans så har det ändå varit härligt. Det har helt enkelt varit ett lugnt år, vilket också har varit mysigt. Det har varit mycket personalbrist under året pågrund av Corona men som tur är så är vi inte så många elever detta året. Jag och Wilma har hängt mycket ihop, vi har haft underbara kvällar då vi har tittat på tv, pratat eller bara lyssnat på musik i flera timmar. Mamma och jag hade en jättemysig kväll i februari där vi åt middag och tittade på melodifestivalen ihop. Sen har ju mamma, Marko och Elliot varit och hälsat på men även pappa, Jenny och killarna. Det är alltid lika mysigt med besök tycker jag. Mamma har också sovit över hos mig. Det gjorde hon när jag skulle få botox i armen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *