2020: Jag blev 18!

2020 var det året som jag blev myndig, jag blev officiellt vuxen. Jag kommer ihåg att det kändes lite läskigt men ändå spännande. Min födelsedag blev toppenbra trots Corona. Jag blev väckt med skönsång på sängen, jag hade en fantastisk härlig morgon. Sen fick jag umgås med en utav mina bästa vänner, Matilda och hennes familj. det var roligt. Efter det åkte jag och mamma en snabbis till pappa, Jenny och killarna så fick jag krama på de lite också. Kvällen avslutades med en supergod och mysig utegrill med mormor, morfar och som en överraskning så kom Peppe också. Det var ett underbart avslut på en underbar dag.

På helgen blev jag firad av min andra familj, pappa, Jenny och killarna. Vi åt på en fin resturang och som överraskning satt Ia och Jon där. Jag älskar överraskningar så jag blev superglad. Vi hade en sån mysig kväll med mycket härliga skratt och vuxenprat. Kvällen avslutades i soffan i Vasa med allihop där vi fortsatte vår härliga kväll.

Kevin och jag åkte på en tur också, för han ville fira mig. Vi tog först en promenad på kyrkogården och sen åkte vi till Hofsnäs, det var så fint. Jag kom ihåg att vi åt en sån god lax till lunch.

Jag blev firad tre gånger, tre underbara firanden som jag är så tacksam för.

En underbar dag! <3
Vilken kväll!! <3

Jag kommer heller inte att glömma när jag och Kevin satt i hans växthus till klockan 00:40 en sommarkväll i somras. Vi drack briska, lyssnade på musik, skrattade och pratade om livet, det var en underbar kväll!

Bookmark the permalink.

One Response to 2020: Jag blev 18!

  1. Mormor says:

    Fina minnen igen!❤️🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *