2020: Vila ifred, jag älskar dig

År 2020 blev min älskade gammelmormor, Vavas sista år.
I år somnade du in för sista gången. Jag kommer alltid att minnas alla härliga stunder då vi har varit hos dig. Jag kommer att minnas alla leenden som du har gett mig varje gång som du har sett mig. Varje gång jag har pratat med dig så har du tittat in i mina ögon och lett som om du har velat säga mig något. Men dina ögon säger allt! När jag har hållit i din hand så har du klämt åt den och jag har känt att du aldrig vill släppa den.
Pågrund av Corona så har vi inte kunnat ses vilket har gjort ont i mig. Men jag är så glad och tacksam över att jag fick träffa dig för sista gången, två dagar innan du slöt dina vackra ögon för sista gången.
Din begravning var så vacker, och jag kommer alltid att minnas den som en kärleksfull stund!
Du har alltid spridit värme och kärlek, och kommer alltid att göra! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *