2023: November 2023

Slutet på oktober, början på november hade jag landat lite med att min vardag inte bestod av jobb. Jag levde helt enkelt livet som arbetslös och det gjorde jag från oktober fram tills nu kan man säga. Åh det har verkligen varit så underbart om man nu får säga så. Jag har verkligen tagit hand om mig själv under denna tid, återhämtat mig och gjort roliga saker. Jag har verkligen känt att detta har varit behövligt för mig, att få landa lite. Men även om jag har varit arbetslös så har det ändå hänt en del, men bara saker som ger mig energi, så även om det har hänt en del ändå så känner jag att det är det här som är återhämtning för mig som jag har fått nu, vilket känns skönt.

Jag började även gymma igen i oktober och hållit på med regelbunden träning fram tills nu, vilket jag har mått så bra av.
Ni som vet vet att jag har varit på Habiliteringen hos min kurator nu varje tisdag i typ en och en halv månad, det har också varit roligt faktiskt, eller rättare sagt så har jag tyckt om att gå hos henne.
Sen har jag ju fortsatt med massagen, vilket har varit veckornas höjdpunkt! :D
Så det har känt som att jag har gjort en hel del ändå, fast egentligen har jag inte det, det kanske känns så för att det har hänt något varje dag, men det kanske har varit tur att det har gjort det ändå då jag är en aktiv person. Jag hade nog inte mått så bra av att bara ligga hemma dag in och dag ut ändå. Det härligaste är nog ändå att jag har fått orken och energin tillbaka! Synd bara att man behöver bli arbetslös för att känna det om ni förstår vad jag menar.

Det känns som att livet som arbetslös har bestått av att träna, gå på möten och gå på massage, haha, men helt underbart!

Det härligaste har nog ändå varit att jag har kunnat ta dagarna som de kommer även fast jag har haft en del inplanerat ändå. Det har liksom varit skönt att känna att detta är min tid, bara min, och jag kan planera den hur jag vill och göra vad jag känner för.

Men planen är ju att jag ska jobba och i november fick jag en ny SIUS på Arbetsförmedligen. En superbra SIUS fick jag som jag är så tacksam för. Han ser mig, lär känna mig och lyssnar verkligen på mina behov. Jag kom ihåg att jag tänkte att det är för bra för att vara sant efter första mötet med honom. Extra skönt var det att han hade sån förståelse för min hjärntrötthet och att jag är i behov av mycket återhämtning.
Det var så härligt när han sa till mig att han tycker att jag ska ta resten av året och återhämta mig så kör vi på nytt jobb i januari, det lugnade ner min inre stress. Så det var en höjdpunkt i november att jag fick honom som min SIUS!

Den 4 november var jag först i Göteborg och fick träffa Anneli igen, som var min kontakt person på Storås. Jag fick testa på hennes healing, det var spännande, men framför allt så var det roligt att få träffa henne igen.
På eftermiddagen åkte jag hem till Borås för då var det All Helgona och vi har ju en tradition på mammas sida att vi går till kyrkogården med familjen och äter middag hos mormor och morfar tillsammans, så det gjorde vi även i år, det var lika mysigt som vanligt.

Den 24 november hängde Kevin och jag hela dagen, det var härligt. Han hjälpte mig att först storstäda mitt hem och sen julpyntade vi tillsammans. Det blev så himla fint och mysigt med ett fräscht och julfint hem i år igen, och nytt för i år var ju granen som gjorde allt! Det blev så mysigt hemma! Så tacksam!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *