2023: December 2023

December är årets mysigaste årstid tycker jag, det är den mörkaste också så då passar det perfekt med lite julmys. Hela december är julstämning tycker jag med advent, julpynt och allt som hör julen till. Jag har alltid älskat december och julen, det är så himla mysigt.

I december, eller egentligen i slutet av november började jag utforska träffpunkt Simonsland i Borås då jag och hon som jag har börjat gå och pratat hos har kommit fram till att jag behöver komma ut mer och utforska livet utanför CP-bubblan och socialisera mig mer. Jag är väldigt glad för att jag tog tag i detta och i slutet av november fick jag en rundvandring på Simonsland och det var en helt ny värld som öppnades för mig om ni kommer ihåg dessa inlägg. Sen den 1 december var jag på min första aktivitet där vilket var disco. Det var lite speciellt för mig då jag inte är så van vid sånt där. Även om jag inte riktigt kände mig hemma där så var det ändå roligt att komma ut lite, det var ju superbra liveband! :)

Jag har njutit av mitt julfina hem hela december, vilket har varit underbart och spenderat en del mysig tid med familjen med bland annat pepparkaksbak och adventsmys hos mormor och morfar.

Det blev en mycket händelserik men mysig tredje advent med mammas bästa kompis Leila i december. Vi var på bio tillsammans, sen åt vi världens godaste Pinchosmat också avslutade vi kvällen med en trevlig sångstund i kyrkan.

Den 20 december, i mitten av julveckan, hade jag finbesök av Marko. Vi lagade mat ihop och hängde, det var mycket trevligt!

Också blev det jul igen. Först en händelserik och underbar julhelg och julafton hos pappa med familjen och sen en mysig julafton på juldagen hemma hos mamma med familjen där. Tacksam för julen 2023!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *