8 km Med Stavar

I helgen blev jag kvar på Storås. I lördags gick jag, Wilma, en annan elev och en personal ut den långa rundan som vi brukar gå. Jag har nämligen fått låna några stavar av en personal som jag ville testa. Jag har bara gått med stavar en gång, det var med mamma och hennes kompis Ann i Sandared. Då var stavarna mer i luften och inte så mycket där de skulle vara, så ja, det gick sådär. Men det var ju för många år sedan, så nu ville jag prova igen.
Det gick bättre denna gången, men det var jobbigt för jag fick koncentrera mig på stavarna hela tiden så att de inte kom framför fötterna så att jag skulle snubbla på de plus att mina händer hade svårt att vara kvar i spännorna, men det var roligt också.
Men om jag hade rätt teknik eller inte, det går att diskutera! :)
Det tog bara lite extra tid när jag hade ett par stavar att fokusera på också. I lördags var vi ute i tre timmar och när jag kom hem hade jag gått 8 km. Jag var helt slut, men det var en härlig trötthet och jag hade fått mycket frisk luft och motion.
Även om det ibland var jobbigt med stavarna så ville jag klara att gå med de hela vägen, jag ville inte ge upp. Det hände väl någon gång ibland att jag släpade de efter mig, men det var inte ofta.

Men, jag kommer nog inte att gå med stavar igen….

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *