Advent

Jag brukar få en adventskalender av mamma och Marko på första advent på morgonen (man blir aldrig för stor), och igår fick jag för första året en jättestor adventskalender med mina favorit godisar på och i, M&M, whoho! Jag blev så glad när jag såg den, jag har aldrig sätt så stor adventskalender någon gång.

I det andra paketet som var inslaget och som jag fick först, så fick jag en jättefin rosa ögonskugga, hårband för det behöver jag och så fick jag något som jag inte har fått eller haft innan, jag fick tatoos :) jag visar det jag fick i någon video sen, kanske. Tack så mycket för de fina presenterna mamma och Marko, dem gjorde min dag! :)

Jag hade en otrolig mysigt advent igår med mörkt ute och adventsstjärnor och balkongljus tända. Och på kvällen myste vi till det med Wienerschnitzel, det var supergott. Efter maten så satt vi här uppe i sofforna i mörkret med regnet som öste ner och drack glögg och åt pepparkakor, med mysiga ljus tända. Sen gick vi ner och kollade på tv och myste där lite också, det var supermysigt, sen gick jag och la mig. :)

Detta inlägget skulle egentligen lagts upp efter videon ”adventsmys”, för detta inlägget handlar också om advent och om julen, så jag tänkte lägga jul och andvents video och inlägg efter varandra, så tänkte jag, men det kom upp ett inlägg imellan. :)

Paket!!! :)

Paket!!! :)

Whoho, stort!

Whoho, stort!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *