Äggmålning, påskfika & påskris


Långfredagen startade med en härlig frukost vid halv tio. Det var ju så underbar väder igår så vi var ute mest hela tiden. På förmiddagen målade vi ägg, då satt vi inne dock. Jag tycker att det är lite roligt att måla ägg men jag tycker att det är svårt och ansträngande eftersom att jag inte kan hålla i ägget med andra handen. Så det brukar oftast bli lite sträck här och där. Men i år ansträngde jag mig lite extra så jag blev så nöjd med mitt ägg i år, mitt ägg stack inte ut från mängden om man säger så! :-) Men det var ansträngande och jag fick kämpa mycket, men jag fixade det. 

Sen gick vi ut och plockade påskris i skogen och pyntade det med fjädrar och ägg ute på garageuppfarten. Det blev så fint! 

Vid två tiden kom faktiskt mormor och morfar och tog en fika med oss ute på altanen. Mormor hade tagit med sig jättegoda muffins och godiskakor. Det var så mysigt att se de och prata med de igen. Jag och Elliot fick varsitt påskägg av mormor och morfar med jättegott godis. Bland annat Anton Bergs påskägg, såå gott! 

Jag längtar verkligen till våren och sommaren när vi kan umgås lite längre när det är varmt och skönt utomhus! 

Resten av dagen tog vi det mest bara lugnt, vi tog en kvällspromenad och sen åt vi ost- och charkbricka på kvällen. 

En jättemysig långfredag helt enkelt! 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *