Glad Påsk!

Nu har jag äntligen påsklov! Det kom verkligen lägligt med lov. Det är mycket i skolan och det har varit mycket som skulle bli klart nu innan påsk. Vilket är lite skönt ändå för nu har jag inget skolarbete att göra på lovet. Så i torsdags när jag kom hem till Storås var jag så stressad för jag hade en del att göra. Men nu är allt klart och inlämnat så nu kan jag ta lov med gott samvete!

Jag ska vara hemma hela lovet, i hela tio dagar. Vilket ska bli så skönt. 

Imorgon ska jag fira påskafton hos pappa och vara där i några dagar men sen ska jag vara hos mamma på själva lovet.

Igår när jag kom hem med taxin till mamma gick vi direkt på äggjakt. Mamma hade gjort en karta till Elliot upp för våran gata. Så vi följde bara efter honom och när vi kom fram till målet letade vi efter äggen. Jag och Elliot letade upp två ägg var. Två mindre ägg och två större ägg. Jag fick ett jättefint stort ägg. Vi gick hemåt igen och öppnade de. I de mindre äggen fick både jag och Elliot godis och i det stora ägget fick han ett par jättecoola byxor. I mitt fina stora ägg fick jag en gosig och fin tröja.

Idag kommer mormor och morfar och fikar  utomhus med oss, det var längesedan så det blir mysigt! 

Det ska bli svinskönt med lov nu iallafall. 

Trevlig långfredag! 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *