Åkt hem själv förstagången i tisdags

hemma första gånggenI tisdag åkte jag hem själv till Björkhagsliden 4. Det var en  tjej förförsta gången som körde mig. Jag frågade om det fanns många tjejor, men det fanns bara fem. När hon hade åkt och kåden på dörren var upplåst, så kom jag in. Det låg en lapp på bordet som stod typ: Vällkommen hem sötnos! Det  finns macka och en sportflaaska med saft i kylen…. Puss Jenny och pappa, syns snart, också en tia, blev glad, tyckte det var söt! När jag öpppnade kyllen stod en flaska med saft som jag inte kunde öppna, men  sen lärde pappa mig de när han kom  hem, en macka och en grodbakelse, mums.  Sen han jag typ bara sätta mig med läxan så kom pappa typ halv fyra, fast han skulle komma fyra halv fem någoting, men han hade varit på ett kundmötte. Hela veckan har gått bra att åka hem själv.  Idag är det studiedag och jag ska njuta i mitt rum, pappa gick upp före mig.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *