Vi i stan

Idag har vi varit i stan, jag och mamma skulle kolla synen tillsammans. Så när vi kom till Synsam var mamma först och jag var med i rummet. Mamma fick läsglassögon. Vi hade två olika tider, en 11 som mamma tog och en 12 som jag tog. Marko hade sprungit in till stan så vi möte upp honom och tog en ficka. Innan vi gick till optiken med mamma, så titta vi efter en svart Cardigans till mig en svart, vi hittade en på vuxenavdelningen som passade mig. När vi hade fikat färdigt gick vi till Hemtex och skickade lite. Sen var vi på Synsam och de kollade min syn. Den hade blivit bättre en förra gången på högra öga, men bara lite. Efter de åkte vi för att kolla på bil och sen till Max och käkade. Nu dricker vi kaffe och saft här. Vi köpte också tre par vantar och hår snoddar.shoppat vi i stan

Bookmark the permalink.

One Response to Vi i stan

  1. Mari says:

    Vilken fin bild på er! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *