Alice och äppleträdet

Vi har ett träd med äpplen, och igår tänkte att jag skulle plocka lite äpplen. Så jag gick och hämta en korg, kände mig som en bondflicka. Jag plockade det först de nere på trädet. Där uppe var det mycket och stora äpplen enda upp vid toppen, men de nåde jag inte fast jag hämta en kratta men lite fick jag ner med krattan. Mamma och Marko hejade på mig för det stod och laga mat också håll jag på rätt länge med krattan också bara föll det ett eller två äpplen ner och de bara weeey! Sen bar jag upp äpplekorgen för trappan, stora äpplen. Så sa jag: idag ska jag inte göra något mer, jag var så tröt.äpplen

Bookmark the permalink.

2 Responses to Alice och äppleträdet

  1. Daniel says:

    Vad ska du göra med alla äpplen då, laga en god äppelpaj kanske? :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *