Alla helgona med släkten

Igår gjorde vi som alla andra år på alla helgona att vi samlas hela släkten framför kyrkogården klockan fem, också går vi där och tänder några ljus.

Det är så härligt där på kvällen. Jag och Peppe hade inget seriöst vandring direkt. Björn, Gunila, Martin, Janette, Peppe, Emma, Mathilda, morfar, mormor och vi då med Elliot var  med.

Efter kyrkogården åkte vi till mormor och morfar som alla år, allihopa, och de  bjuder på middag och tårta. Vi snackar och Elliot får öva sig på ljud från Grimmarna. Innan tårtan så gick jag, Martin och Janette ut med deras hund som låg i bilen.

När vi kom tillbaka var det fika. Sen åkte alla hem och Emma, Mathilda och mormor3Peppe stannade kvar lite. Så jag snackade med dem lite. Det här är jättemysigt, det vi gör varje år, tycker jag.

mormor2Jag och Rulle fick åka med Peppe, Emma och Mathilda hem från kyrkogården till mormor och morfar. Peppe håll  han lite när vi satt och åt i fåtöljen. Det var mycket som skulle med igår rullstol, vagn, Elliot, mat, blöjor, kläder, stolar, ja en hel del. mormor

Kvällens look

Kvällens look

 

Elliot tänker "Jag kan änns inte få komma in så tittar alla på mig, och vill hålla mig"

Elliot tänker ”Jag kan änns inte få komma in så tittar alla på mig, och vill hålla mig”

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *