Allingsås med familjen

Igår var vi en sväng i Allingsås och käkade lunch innan vi åkte till Vava. Vi köpte med oss några jättegoda kakor till Vava, jag tog en snickerskaka, mums vad den var supergod. Tyvärr så var Vava jättetrött när vi kom så vi fick inte se henne så mycket, men vi fikade bredvid henne ändå. Sen på kvällen var jag, Lancelott och pappa själv hemma, det var mysigt. När lillen hade gått och lagt sig så tittade jag och pappa på Melodifestivalen – andra chansen, och hade det mysigt, vad tyckte ni om andra chansen? :) Idag har jag en pluggdag…!

Imorgon har jag studiedag och då får jag sovmorgon, jippi! Långhelg! Sen ska jag ficka i stan med min goda bästa vän, det ser jag framemot jättemycket! :) Myspyss! <3

<3

<3

Bookmark the permalink.

One Response to Allingsås med familjen

  1. Ia says:

    Två underbara kvinnor,på en och samma gång?
    I ett rosa moln??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *