Ansökan till RG

Idag är ansökan till Riksgymnasiet på posten, iför går fick vi papperna från habiliteringen och vi läste igenom och jag fick skriva under en del papper. Deras ansökan var också bra tyckte jag, precis som skolans ansökan. Fast det känns lite läskigt att bara lägga det på posten så, tänk om posten slarvar bort brevet, för man får ju inte någon bekräftelse på om den kommit fram eller inte. Man får bara svar om jag kommit in eller inte i april. Om man kommer in får man komma på ett samtal på skolan och lägga upp allt, hur man vill ha det osv. Plus att vi har sökt elevhem för mig i ansökan, där man får berätta varför man vill ha elevhem osv, och det är för att det tar för mycket energi att åka en timme fram och tillbaka i fyra års tid. Håll tummarna för mig! Jag tror jag har goda chanser att komma in, jag tycker båda ansökningar är välformulerade och bra. Det känns skönt att ha de på posten, kan jag släpa det och vänta på beskedet bara.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *