”Va i hela friden?”

Igår morse 06:15 ringde min klocka för första gången på tre veckor, Alice första tanke: ”men, va i hela friden, Alice varför har du ställt klockan på jullovet?!” Men det var ju sant, jag skulle ta mig upp. Det var som vanligt att komma till skolan igår, kändes som jag var här i fredags också! Lektionerna flöt på som vanligt. På engelskan ska vi skriva om livet, vad vi tycker är viktigt för att leva ett bra liv, fast på engelska då, det är mitt område :). På eftermiddagen simmade jag med min specialpedagog när de andra hade vanlig idrott. När jag skulle hem så stod taxin såklart på andra sidan när han skulle hämta mig. Men när jag till slut kom hem var mormon hemma, så jag fick krama om henne lite. Idag har vi haft två timmars bild, det har vi nu på vårterminen istället för hemkunskap, det är jättehärligt och roligt att bara sitta och måla och lyssna på musik tycker jag, så länge också. Jag har redan mycket att göra idag när jag kommer hem.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *