Äntligen träningsvärk

Nu är gipset borta, dax för träning! :-) Den första träningen blev ett påskpass på påskaftons morgon. Det var påskspecial, så det var alla mina favoritpass i ett pass, Tone, miniband och Bodyattack. Det var jag och mamma som gick på det ihop. Det var Kevin och en till tjej som höll i passet, Kevin har passen Tone och miniband och den andra tjejen har bodyattack. Det var ett utomhuspass så de hade spärrat av halva parkeringen vid gymmet och riggat upp med stora högtalare, mattor och vikter. 

Passet var på asfalten men vi hade mattor som tur var när det var markövningar. Musiken pumpade i högtalarna och alla körde järnet där på parkeringen Det var väldigt svettigt och jobbigt, det var mycket pulshöjande övningar eftersom att det både är det i Tone och i bodyattack, men också mycket styrka. Mycket spring och hopp var det, och då fick man upp pulsen rejält.
Men vad varmt det blev ju mer tiden gick, Kevin och hon andra tjejen som instruerade stod i skuggan medians vi andra stod i solen, det blev nästan lite för varmt där ett tag. Då tänkte jag ”lät för er att hoppa på där och pusha på oss ännu mer när ni står i skuggan och har betydligt svalare än vad vi har det!” :)

Men det var ett sånt roligt pass, jag hade skitkul rent ut sagt! Det var så roligt att få träna igen efter att inte ha tränat på två månader, nästan tre. Det kanske inte var så bra att börja med värsta maraton passet då! :-) Men men, det var en härlig känsla att äntligen få ta i lite med kroppen och få upp lite puls! Jag har verkligen saknat träningen. Efter passet var jag helt slut men kände ett pepp i kroppen samtidigt!

Igår hade jag sån otrolig träningsvärk (som jag har saknat träningsvärk) i både lår, armar och axlar. Jag kunde nästan inte koma upp själv från stolar, och varje gång jag rörde armarna så kände jag en otrolig träningsvärk i både armar och axlar. härligt! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *