Första grillen & Påskägg

Vilket fantastiskt väder vi har i påsk i år, riktigt sommarväder ju, fantastiskt! I torsdags på när resten av familjen kom hem från jobb och dagis så var det dags för de att fira in sin påskledighet de också. Det var så underbart väder, vi satt liksom ute på altanen i bara shorts och t-shirt. Jag testade att hoppa på studsmattan med min fot, det gick superbra. Första hoppet för i år! Så jag och Elliot busade lite på studsmattan en stund. Jag tror att han har saknat mig utan gips för herregud vad han busade med mig och brottade ner mig! :) Det var samma sak när vi kom in senare på kvällen, då bussade han med mig jättemycket också.
Iallafall när vi hade hoppat färdigt gick jag ner till Kevin och hängde lite med honom. Vi gick ner till gymmet och gjorde påskfint där. Sen gick vi ner till sjön, det var underbart fint där!
När jag kom hem var Thomas och Nina hemma, de skulle komma och ha lite grillmys med oss. De satt och gottade i eftermiddagssolen på altanen. Vi grillade korv, kött, majs och halloumi. Sen satt vi ute på altanen och åt grillat i kvällssolen, det var riktig sommarfeeling på den, så härligt! Det var första gången som jag åt grillat och satt ute och åt middag i år….helt fantastiskt! Det kändes som en sommarkväll.

Nu hoppar vi lite mellan dagarna här i påsken, hopoas ni inte blir allt för förvirrade! :)
I lördags, igår, var det påskafton, och lika varmt och gött då som i torsdags och i fredags, till och med ännu varmare. På förmiddagen gick jag och Elliot ut och letade påskägg (jag vet, jag kanske är lite för stor för det, men det är en mysig tradition tycker jag). Jag hittade mitt först, eller rättare sagt Elliot hittade mitt ägg först… :). I mitt ägg låg det en påse M&M’S, det är mina favorit godisar, så jag blev jätteglad. I Elliots ägg låg det två kinderägg och en spännande skattkarta. Jag tog Elof också följde vi med Elliot som följde skattkartan som ledde in till träkojan i våran skog längre upp på gatan. Där hittade han ett ägg som var hans, där i fick han lego som han byggde ihop sen. Han blev superglad!
Vi tänkte måla ägg igår men det blev inte av, så vi ska göra det idag istället.

Jag och mamma åkte en sväng till stan sen och fixade lite grejer och tog en lunch ute i solen, det var härligt. När vi kom hem sen satt vi bara ute och njöt i solen och svettades av värmen. På kvällen blev det gott kött på grillen, grillad paprika och god färskpotatis i ugn, också satt vi ute på altanen även igår och åt middag, mycket härligt. Sen flyttade vi upp till balkongen och fångade in de sista solstrålarna där uppe.

Hoppas att ni har en fin påsk i detta underbara vädret!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *