Är så lycklig lottad

Jag är så glad över mitt liv, ja, över min cp skada också. Om jag hade fått frågan om jag ville ta bort den så skulle jag sagt nej, nu kanske du tänker ”’är hon dum i huvudet eller”, men nej jag ska förklara :). Jag tycker att min cp skada har format mig till den personen jag är idag till något bra, psykiskt. Jag har sagt innan att min cp kommer inte stoppa mig i livet och det tycker jag fortfarande. Jag menar bara att den har förändrat mig till något positivare. Jag tror inte jag hade varit samma person utan min cp skada.

Jag är så himla glad över den familjen och släkten jag har, det kunde inte bli bättre. Framför allt så är de så kärleksfulla och jag känner mig så älskad när jag är med de, och jag kan vara precis som jag är. De är så hjälpsamma, de hjälper en om man behöver hjälp liksom, det är inga problem. Det känns som de inte ser min Cp skada, och det är otroligt skönt. Min släkt har verkligen humor, det tycket jag också är väldigt härligt. Vi skrattar mycket när vi är ihop. När jag är med de och skrattar och bara ungås, så kan jag släppa allting och bara njuta. Vi har så många fina minen tillsammans. Jag blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på vilken fantastiks familj och släkt jag har. Jag är verkligen tacksam över att jag är så lycklig lottad. De gör mig starkare och gör min kämparglöd ännu bättre, de får mig att må bra helt enkelt. Om man  har haft en dålig vecka i skolan t.ex så gör de mig gladare.

Jag tycker synd om de som inte har det så bra som jag har det. Det är därför man ska vara tacksam över det man har. De betyder så mycket för mig! <3

Till min underbara familj & släkt!

Bookmark the permalink.

4 Responses to Är så lycklig lottad

 1. Mari says:

  Härligt Alice! Jag tycker om dig med! 😊 Du har rätt i att man ska vara glad för det man har, när det finns andra som inte har det lika bra. Kram!

 2. Mormor says:

  Älskade Alice! Tänk va lyckligt lottade vi är som har en så positiv och glad tjej i vår familj♡♡

 3. Ia says:

  Tack Alice,för all Klokakap du sprider
  omkring dig ❤

 4. Ia says:

  -a+s 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *