Videoblogg: Häng med mig

En ny video är här. ”Häng med mig på morgonen”. Den här har varit så sjukt kul och göra och redigera,, men mycket jobb. Är så stolt över resultatet! I denna videon får ni hänga med mig på morgonen, lovdagarna när jag är hemma själv. Såhär ser det ut varje dag när jag är amma själv på lov. Hoppas ni gillar den, kommentera gärna vad ni tyckte!

Förlåt för julmusiken i början, men hittade igen bättre som var lugn, ville ha en stillsam låt! :D

Bookmark the permalink.

3 Responses to Videoblogg: Häng med mig

  1. Martin & Mari says:

    God morgon! Så mysigt att få hänga med dig ☺️ Välredigerad och bra video!

  2. Andreas says:

    Jättebra gjord video! Och kul att se din vardag :)

  3. Elma says:

    Fint gjort! Julmusiken gjorde det lite extra mysigt tycker jag :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *