En dag med mormor

I onsdags kom mormor och hämtade mig klockan elva för i onsdags skulle vi hänga i Knalleland. Först skulle vi egentligen åkt och hämtad Rulle på mammas jobb, men vi struntade i det eftersom att det hade snöat. Men vi hälsade ändå på mamma på hennes jobb. Sen åkte vi till Knalleland och shoppade. Jag köpte julklappar till farfar, Carin och Mona som kommer på en liten mini jul på söndag. Till mig själv köpte jag en tunn mjuk luvtröja med tryck på, jättego är den, och ett par t-shirtar, en vit och en blå randig. Sen skulle vi gå till vårt favorit cafe, men det skulle stängas ner, så det var tråkigt. Så istället gick vi till Espresso Haus, det var mysigt. Jag åt världens kladdigaste kladdkaka, men den var så god. Lite senare åkte vi hem till morfar och mormor, och så fick jag träffa morfar och äta lite lunch hos de. Sen satt jag, morfar och mormor kring köksbordet och pratade jättelänge, det var jättemysigt. Sen kom mamma och hämtade mig efter hon hade slutat jobba.

Verkligen en mysig dag, jag behövde hitta på något sista veckan på mitt lov.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *