Årets första och andra dopp i Sandared

Idag var det så varmt och fint väder så Ann, Victor och Vilda var här och fikade. Jag och Vicktor sparkade boll jättemycket, och han lärde mig massor av trick. Sen var Ann och hunden Vilda med  också. Jag och mamma åt lite lunch här efter att de hade åkt, sen stack vi ner till plajan och badade. Lite senare kom Victor och Jonas ner, det var roligt. Jag och Victor gick i vattnet och gick till några andra stränder. Nu innan vi skulle gå så kom Marko och doppade sig sen gick den upp, och jag och Victor var och bussade 30min i vattnet. Skvätte vatten jättemycket på varandra, bussade, kasta oss i vattnet. Det har varit en toppen dag, och jag har vant mig vid vatten mer o mer. Igår gick vi ner på kvällen och det var inget folk. Jag och Marko doppade oss. Fast då doppade jag inte håret, men det gjorde jag såklart idag. Vi gick såklart ner till våran strand som alla år.

Idag

Idag

Bookmark the permalink.

2 Responses to Årets första och andra dopp i Sandared

 1. Eva says:

  Bra jobbat!!! Det var väl varmt i vattnet kan jag tänka mig.
  Fin sida du gjort om dej själv:)))
  Kramar i massor

 2. Alice says:

  Tack så mycket
  :)
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *