Årets varmaste dag

Dagen efter att jag hade anlänt till Halmstad så var det årets varmaste dag, 34 grader! Helt sjuk! Vi låg på stranden och badade hela förmiddagen. Men det var så varmt! Men det blåste lite som tur var, det gjorde det typ varje dag, vilket var skönt! Den östa stranden (”vår” strand) är så sjukt lång så man kan gå ända till Båstad om man vill. Men den var fin, med fin sand med massor utav snäckor. Det bästa med att det bara tog 30 sekunder ner till stranden (vi har tagit tiden) var att man kunde bara lämna sina grejer på stranden och gå upp till stugan och fika eller äta lunch och sen komma tillbaka igen. Det är så smidigt istället för att äta på stranden med mat blandat med sandkorn i munnen.

Om man gick fem minuter bort från vår stuga så fanns det två restauranger, en snabbmat resturang och en lite finare som hette Timmerstugan. Jämte snabbmatstället fanns en glasskiosk med allt du kunde tänka dig, godis, glass, mjukglass, dricka…ja you know! Sen fanns det en golfbana precis jämte där man kunde sitta och äta sin glass och spela golf såklart. Iallafall den lunchen lyxade vi och tog varsin kebabtallrik på snabbmatstället, och satt ute under skuggan, den var så god! På eftermiddagen tog vi vår första glass vid ett bord vid skuggen på glasstället. Vi tog varsin mjukglass i bägare jag, pappa och Jenny. Jag tog med tutti frutti strössel, den mjukglassen var så god! Sen gick vi tillbaka till stugan och njöt av eftermiddagssolen. Den utomhusduschen var det bästa på hela stugan..vet ni varför? För på eftermiddagen när man kom hem från stranden och hade hela stranden med sig så kunde man bara ställa sig i duschen och duscha av sig all sand och sen gå och sätta sig i solen och torka på två minuter, så fick man inte med sig all sand in…perfekt!

En kväll när kidsen gått och lagt sig så bjöd pappa mig på glass i glasskiosken till efterrätt. Mysigt med lite far- och dotternys, vi satt vid vårt bord som vi satt vid när Jenny och barnen var med. Vi tog varsin mjukglass i bägare igen med både choklad och kolasås…mums.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *