Bästa vänner & ovänner samtidigt

Oj, jag har typ bott i mina foppatofflor i sommar kom jag på! :O Jag har haft mina svarta skor om jag ska gå i stan bara, men mina ortoser har legat längst in i en garderob hela sommaren och samlat damm, och nu var det bara att flytta över de till RG-lådan, (hoppas inte någon på Habiliteringen läser detta, hihi). Jag tror inte jag har använt de på säker 12 veckor eftersom att jag inte hade de i slutet av skolan heller. Jag brukar använda de ibland på somrarna, eller rättare sagt jag har gjort det. Men inte i år…! Jag tror också att en annan anledning till varför jag inte har använt de är för att det varit en sån varm och svettig sommar i år, och ni kan ju tänka er de i 30 grader..herregud! :O Men nu är det slut med det, ner med de i dammiga lådan och upp med ortoserna istället. Inga foppisar på RG. Det kommer att kännas ovant att ha de i början eftersom att det var så längesedan, men ändå skönt för då får jag veklingen det stödet jag behöver för både fötter och vader, som jag absolut inte får av mina foppisar, BIG NO NO! Men det är ju så lätt att bara sticka in fötterna i foppa och bara gå ut istället för att få hjälp med några plaströr, hihi. Det finns nackdelar och fördelar med allt. Jag älskar mina foppatofflor men min kropp hatar de!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *