Idag är dagen…

Idag är dagen som jag flyttar till Riksgymnasiet! Wohoo! Det känns helt sjukt men så roligt. Man får komma dit efter klockan tolv idag, så mamma ska jobba halvdag idag så när hon kommer så åker vi, det ska bli så kul. Under dagen idag har vi två möten att gå på, annars är det väll bara att fixa rummet, packa upp antar jag och göra sig hemma. Klockan fyra blir det en gemensam middag med elevhemspkrsonal och de elever som ska börja, för att lära känna varandra lite, det är bra tycker jag. Det har inte varit så många som kommit in tyvärr så det ska bli spännande att se hur många det är…jag hade tur! Under de här dagarna kommer jag nog inte hinna att blogga om flytten och så, men det kommer att komma upp inlägg varje dag i helgen ändå fast om lite andra saker. Så ni får vänta tills jag bloggar om flytthelgen! :) Nu tror jag också att de skulle installera fiber på Storås under sommaren, så det hoppas jag på så att jag kan blogga på vardagar/kvällar!

Ha en trevlig helg!

Bookmark the permalink.

One Response to Idag är dagen…

  1. Jonas T says:

    Hoppas helgen varit bra! Lycka till på den nya skolan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *