Besök hos tandläkan

tandI tisdags var jag oss tandläkaren i Sandared. Mamma och jag åt frukost hemma också följde hon med till skolan innan vi åkte till tandläkaren 5 över nio. Helen hämtade oss på fritids i soffan. Mamma fick jobba med läsförståelse med mig, hon satt jämte mig, och träffa Malin. Tandläkaren tog kort på mina tänder, jag tycker det är lite jobbigt. Också kom någon in  och tittade på mina tänder de sa att det såg bra ut. Jag fråga om jag fick bananlak ofta att man frågar, men inte idag. Jag fick en liten sköldpadda också, jag frågade.:) Jag vill inte bli stor än:)

Om du undrar för det är några som brukar frågar om jag är rädd för att gå till tandläkaren, så är jag inte det.

Bookmark the permalink.

One Response to Besök hos tandläkan

  1. Mari says:

    Jag fattar inte att du frågade efter bananlacket. Det är ju jätteäckligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *