Betyg, skola, sommarlov

Nu är jag lite mer lugnare än vad jag var när jag skrev mitt förra inlägg. Jag har bra koll på naturkunskapsprovet som är på måndag och jag har journalistikprovet avklarat som jag gjorde i torsdags. På måndag har vi dock en muntlig redovisning i psykologi som jag måste öva på.
På måndag är det våran sista psykologilektion, vilket jag tycker är tråkigt. Psykologi är så otroligt intressant och roligt så det kommer bli tråkigt att inte ha det som ämne nästa år. Men jag har lärt mig så otroligt mycket.

Iallafall journalistikprovet kändes jättebra när jag hade gjort det och igår fick jag reda på provet. Det gick superbra, jag trodde inte att det skulle gå så bra. Jag hade nästan alla rätt. Max poäng som man kunde få var 41 poäng och jag fick 37 poäng, det resulterade i att jag fick ett B på provet som är det näst bästa betyget. Jag är så lycklig över det. Jag har typ bara fått B på två prov under hela min skolgång. Dessutom var det mitt sista prov i den kursen eftersom att jag inte ska ha journalistikkursen i fyran.
Alltid härligt att sluta på topp! :)
På tisdag sätts betygen och det ska bli så skönt, för efter det får vi inga uppgifter eller inlämningar.

Nästa vecka på onsdag och torsdag är vi lediga för då är det studentdagar på Angeredsgymnasiet och på Riksgymnasiet. Då ska jag ta det lugnt, för det har jag verkligen inte gjort de senaste veckorna, då det bara varit massor utav plugg. Sen veckan därpå, den 8:nde går jag på sommarlov, gud vad jag längtar!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *