Stressig vardag

Nu har jag inte bloggat på ett tag igen, det beror på att jag hade en sådär bra vecka förra veckan. Men framför allt att jag har fått så otroligt mycket att göra nu i skolan. Jag har varit jättestressad. Det känns som att lärarna klumpar alltid ihop allting precis innan sommarlovet. 

Vi har två prov på gång. På torsdag ska jag ha journalistikprov och nästa måndag ska vi ha prov i naturkunskap, så nu blir det mycket att plugga. Plus att vi skulle läsa 14 sidor i historia boken tills idag. Sen igår gjorde jag en engelska läxa som jag ska presentera på onsdag. 

Igår fick vi även en uppgift i psykologi som våran lärare sa ”att vi gärna får göra utanför skolan också”. Så ja, ni här ju. 

I fredags skulle egentligen mamma och Elliot komma och sova över men tyvärr blev mamma förkyld (ingen Corona) så de kom inte. Men de kommer förmodligen nu på fredag så det ser jag fram emot.  Elliot har aldrig sovit över hos mig så det blir mysigt. 

Så i helgen pluggade jag jättemycket. Vilket gjorde mig mindre stressad så det var skönt. Jag gick även en härlig morgonpromenad i lördags, lång blev den också, det var väldigt skönt. Sen på kvällen tittade vi på eurovision, såg ni det? Det höll på ända till 01:00, så det blev en lång kväll, men mysig. 

På söndagen gjorde en personal amerikanska pannkakor till frukost, det var lyxigt. Sen pluggade jag nästintill hela dagen förutom en stund på eftermiddagen då jag bakade kladdkaka som vi åt på kvällen med glass och hallon… det var mumma det. 

Jag är verkligen i behov av sommarlov känner jag!

#skolan #mycketattgöra #stressad #prov #inlämningar #redovisning #mycket #ingetbesök #besökpåfredag #sovaöver #mysigt #plugghelg #morgonpromenad #långpromenad #eurovision #baka #kladdkaka

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *