En långhelg i världsklass

Långhelgen är slut och jag är lycklig över att äntligen ha varit hemma hos mamma igen. Jag har inte varit hemma eller träffat henne sen påsk, så nu var det så härligt att få komma hem. I onsdags när jag kom hem satt vi faktiskt ute på balkongen och åt middag, det var ju så härligt väder. Elliot var nog glad över att jag var hemma, han var så glad och han pratade exakt hela tiden, det var så roligt och jag blev så varm i hjärtat. Jag kunde inte låta bli att skratta, så det blev mycket skratt den kvällen! :D

I torsdags var det ju sommar ute så jag låg och solade bara i bikini i trädgården, det var verkligen jättehärligt. Jag och Elliot tog några hopp i studsmattan också, mina första hopp för säsongen.
Sen på eftermiddagen kom regnet och åskan och höll på ända till kvällen, jag har aldrig varit med om så mycket regn och åska innan, det var sjukt mycket regn men det var mysigt. Vi satt ute på balkongsoffan med filt, kaffe och nötter tills det började regna in.

I fredags var det också fint väder. Då satt jag och mamma ute och rensade i mina kläder. På kvällen gjorde vi egen sushi, det var gott och lyxigt. Efter maten skulle jag hänga med Kevin i hans växthus för det har vi pratat om länge nu att vi ska göra. Han kom och hämtade mig också åkte vi ner till ICA och köpte god Briska och godis. Sen satt vi i hans växthus med tända ljus, filtar och bakgrundsmusik och pratade om livet, det var verkligen supermysigt. Det måste vi göra om fler gånger i sommar!

I lördags körde mamma mig till pappa, Jenny och killarna i Vasa för jag skulle vara med de till söndag. Innan mamma åkte hem åt hon spontanlunch hos oss, det var jättemysigt.
I lördags ösregnade det hela dagen så när mamma hade åkt var vi bara hemma och chillade, vi tittade på film och spelade Yatzy. På kvällen när det äntligen var uppehåll ute gick vi ut och köpte lite mat som vi tog med oss hem. För mig blev det god röra med nudlar, biff och krossade jordnötter.

I söndags skulle jag och Wilma bada med Storåspersonalen. Wilma har badat med Storås innan, och då blev jag så avundsjuk så då sa vi att jag skulle få följa med en gång innan sommarlovet. Det är inne på Bräcke i Göteborg, så då hyr man hela badhuset så man får det för sig själv. Det var verkligen superlängesedan jag badade så det såg jag fram emot jättemycket. Plus att det är 37 grader i den poolen, så skönt.
Ni som vet, vet att jag älskar att bada. Jag har inte badat i ett badhus sen nian, så ni kan tänka er hur mycket jag såg fram emot detta!
Men tyvärr så skickade Storås ett sms till mig på morgonen att badhuset var avstängt just igår, jag blev besviken, men det var bara att acceptera. Det får bli nästa termin istället.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *