Bloggtips

Jag har ett grymt bra bloggtips till er. Det är min vän Wilma som också har en blogg. Wilma är 17 år. Hennes blogg hittar ni här https://nouw.com/ettlivirullstol. Där i skriver hon om sitt liv, hur det är att gå på Riksgymnasiet och om hur det är att leva ett liv med en CP-skada. Wilma är jätteduktig på att skriva, hon skriver mycket och så välformulerat. Jag personligen älskar att läsa hennes blogg.
Det är svårt att beskriva Wilma för att hon är sån underbar person som har så mycket fina saker inom sig. Wilma är rolig, glad, positiv, snäll, mycket omtänksam, bryr sig om allt och alla och hon har ett så stort hjärta! Det går även fram när man läser hennes blogg tycker jag!

Jag vet inte vad jag hade gjort utan henne, skolan och fritiden hade blivit så mycket tråkigare utan henne. Hon gör mina dagar så mycket bättre! Vi är otroligt lika som personer också, det är så coolt samtidigt som det är lite läskigt! :) Att vi har träffas och klickat så bra, tycker jag är så häftigt! Det var nog meningen att vi skulle träffas.

Jag rekommenderar Wilmas blogg stark till er som gillar att skratta och gillar intressanta bloggar!

Wilma är bäst! Vad skulle jag göra utan henne?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *