Kalas med familjen Grimm

Idag fyller min älskade bonuspappa Marko år, så igår firade vi honom! Vi började på morgonen med att sjunga för honom, jag mamma och Elliot, också fick han presenter. Av mig fick han ett springbälte med vattenflaskor och av Elliot och mamma fick han en necisär och ett underställ.
Om man fyller år så blir det kalas hos oss. Gästerna skulle redan komma tolv eftersom att Elliot har sin simning klockan fyra som jag berättade om i mitt förra inlägg.

När alla våra kära kom började vi att ta mat. Det blev jättegod fläskfile, kyckling, en stor härlig sallad, potatissallad och bröd. Det var jättefint väder, så vi kunde sitta ute på altanen och äta, det var fint. Maten var så somrig och god! Jag och Mathilda satt och snackade, det var mysigt, inte varje dag som vi kan prata liksom. Hon sa som föreslag att vi kunde hitta på något tillsammans i sommar och jag blev jätteglad när hon sa det, så det hoppas jag att vi får till. Lite kusin häng. Till efterrätt blev det bananpaj med vaniljglass, den är så god!

Det var ett mysigt kalas med massor utav kärlek, god mat, goa skratt och fint väder. Det var så mysigt att bara sitta och prata med mina kära, jag älskar det!
Nu har jag fått energi och kärleksboost för hela veckan! :) <3

Sen fick jag med mig en matlåda med mat från kalaset till Storås, som jag åt till middag också! :) Det var så gott!

Mathilda och Elliot! <3
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *